+40.748.997.997
contact@benzinaria.ro
 • English
 • Română
 • Skid AdBlue
  Skid AdBlue
 • Echipamente benzinarii
  Echipamente benzinarii
 • 15 ani de experienta in echipamentele de benzinarii
  15 ani de experienta

Despre noi

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul benzinariilor si depozitelor petroliere, alaturi de parteneri externi de traditie din Europa si SUA, GEMINI MARKET va sta la dispozitie pentru orice proiect legat de acest domeniu.

Noi la Gemini nu avem conceptul de clienti sau furnizori, noi avem PARTENERI!

PARTENERI PENTRU SUCCES!

Pentru noi, adevaratele valori sunt cele rezultate din relatiile dintre oameni, de relatiile parteneriale unde cu totii avem un numitor comun, iar acela nu este financiar sau economic. Mai mult decat produse si servicii, noi oferim idei si solutii.
Cea mai importanta misiune a noastra este INOVATIA, asa ca incercam sa oferim idei noi, viabile si solide.

Sectorul de PRODUCTIE este mandria noastra si am reusit sa construim produse unice in tara noastra cu mentiunea speciala "MADE IN ROMANIA". Sa va prezentam cateva exemple:
- Impreuna cu parteneri de prestigiu din Anglia si Italia am reusit conceperea, construirea si asamblarea colonetelor de aer/apa in Romania, fiind singurii din tara care produc aceste echipamente;
- Oferim solutii de prezentare si depozitare marfuri - confectii metalice elegante si practice;
- Realizam capace de carosabil pentru rezervoarele subterane amplasate sub peronul benzinariei, dar si alte lucrari de confectie metalica speciala (structuri, copertine, camine de vizitare, camine de descarcare, etc);
- In colaborare, reusim realizarea de lucrari de tehnologie si semnalistica (inclusiv casetari luminoase si totemuri), instalari si livrari de rezervoare supra- si subterane.

Avem in portofoliu comercializarea unor solutii industriale de masura si control pentru depozite, pompe de transvazare, debitmetre, sonde de masura, brate de incarcare, automatizari, etc.
Va oferim o gama uriasa de furtunuri, curele, simeringuri si electrovalve pentru orice aplicatie.
Comercializam toata gama de produse COV, ATEX, descarcare, aerisire si transfer de la partenerul RIDART – Italia.
De curand am fost direct implicati in echiparea primei benzinarii din Craiova cu statie de incarcare autoturisme electrice. Viitorul autoturismelor va fi electric – noi am inteles acest lucru si am inceput primii pasi in aceasta directie: echiparea cu puncte de incarcare.
Am realizat si statii mobile de distributie carburant: 30mc, 9mc, AdBlue (3-4 mc), proiecte "la cheie", inclusiv segmentul de proiectare si executie.
Foarte important este ca produsele comercializate sunt importate DIRECT de la companiile producatoare, astfel ca dvs sa va bucurati de preturi foarte avantajoase.
In plus, va oferim consultanta tehnica pentru ca Dvs. sa luati cele mai bune decizii si va stam la dispozitie pentru orice provocare!

Aceasta este cartea noastra de vizita, bazata pe realizari concrete si relatii de lunga durata.

Cu drag ai Dvs.,
Bogdan Ricu si echipa Gemini!

Importator direct