Prezentare companie

Cu o experienta a personalului de peste 20 ani in domeniul benzinariilor si depozitelor petroliere, alaturi de parteneri externi de traditie din Europa si SUA, GEMINI MARKET va sta la dispozitie pentru orice proiect legat de acest domeniu.

 

Noi la Gemini nu avem conceptul de clienti sau furnizori, noi avem PARTENERI!

 

PARTENERI PENTRU SUCCES!

 

Pentru noi, adevaratele valori sunt cele rezultate din relatiile dintre oameni, de relatiile parteneriale unde cu totii avem un numitor comun, iar acela nu este financiar sau economic. Mai mult decat produse si servicii, noi oferim idei si solutii.
Cea mai importanta misiune a noastra este INOVATIA, asa ca incercam sa oferim idei noi, viabile si solide.

 

Sectorul de PRODUCTIE este mandria noastra si am reusit sa construim produse unice in tara noastra cu mentiunea speciala "FABRICAT IN ROMANIA".

Sa va prezentam cateva exemple:

♦ Impreuna cu parteneri de prestigiu din Anglia si Italia am reusit conceperea, construirea si asamblarea colonetelor de aer/apa in Romania, fiind singurii din tara care produc aceste echipamente;
♦ Construim unitati modulare compacte tip SKID pentru vanzarea fiscalizata de aditiv diesel ADBLUE. Echipamentele sunt concepute “la cheie”, in locatiile clientilor aceste uniteti se conecteaza doar la energie electrica (220V) si la sistemul de gestiune existent in benzinarie. Echipamentele se realizeaza cu distribuitoare de adblue TOKHEIM sau ADAST si au un stocaj variabil in functie de necesitati 
♦ Realizam echipamente de vending fiscalizat unice in Europa, conectabile la sistemul de gestiune local. Aceste unitati modulare si independente pot livra inclusiv lichid de parbriz, fiind un echipament extrem de profitabil pentru clienti. Echipamentul poate raspunde inclusiv cerintelor ATEX, avand in componenta doar subansamble certificate.
♦ Oferim solutii de prezentare si depozitare marfuri - confectii metalice elegante si practice. Bunkere si dulapuri metalice, gondola si rafturi pentru depozitare
♦ Realizam capace de carosabil pentru rezervoarele subterane amplasate sub peronul benzinariei, dar si alte lucrari de confectie metalica speciala (structuri, copertine, camine de vizitare, camine de descarcare, etc);
♦ In colaborare, reusim realizarea de lucrari de tehnologie si semnalistica (inclusiv casetari luminoase si totemuri), instalari si livrari de rezervoare supra- si subterane.
♦ Impreuna cu partenerii nostri, realizam concepte moderne multimedia, solutii complete hardware si software, gandite pentru a diferentia si completa imaginea clientilor nostri. Aceste echipamente reprezinta un pionierat in Romania si in Europa, fiind gandite ca echipemente adjuvante in cresterea vanzarilor, fidelizarea si toate mecanismele de atractie a cumparatorilor.

 

Avem in portofoliu comercializarea unor solutii industriale de masura si control pentru depozite, pompe de transvazare, debitmetre, sonde de masura, brate de incarcare, automatizari, etc.

 

Va oferim o gama uriasa de furtunuri, curele, simeringuri si electrovalve pentru orice aplicatie.

Comercializam toata gama de produse COV, ATEX, descarcare, aerisire si transfer de la partenerul RIDART – Italia.

 

De curand am fost direct implicati in echiparea primei benzinarii din Craiova cu statie de incarcare autoturisme electrice. Viitorul autoturismelor va fi electric – noi am inteles acest lucru si am inceput primii pasi in aceasta directie: echiparea cu puncte de incarcare a autovehiculelor electrice.
♦ Am realizat si statii mobile de distributie carburant: 30mc, 9mc, AdBlue (3-4 mc), proiecte "la cheie", inclusiv segmentul de proiectare si executie.
♦ Oferim toata gama de rezervoare subterane si supra-terane, ecologice sau echipate cu cuva de retentie conform legislatiei. De asemeni oferim solutii tehnice pentru alimentarea parcului propriu de autovehicule (firme de transport, ferme agricole, etc). 
♦ Odata cu solicitarile actuale am realizat sisteme pentru igiena mainilor: dozatoare dezinfectant si dispenser pentru manusi de unica folosinta.
♦ Realizam confectii metalice diverse, finisate prin vopsire electro-statica, lucrari tehnologizate CNC, servicii de prelucrare metal prin indoire, sudare sau cu organe de asamblare.

 

Foarte important este ca produsele comercializate sunt importate DIRECT de la companiile producatoare sau realizate chiar de noi, astfel ca dvs sa va bucurati de preturi foarte avantajoase.

In plus, va oferim consultanta tehnica pentru ca Dvs. sa luati cele mai bune decizii si va stam la dispozitie pentru orice provocare!

Aceasta este cartea noastra de vizita, bazata pe realizari concrete si relatii de lunga durata.

 

Cu prietenie,
Bogdan Ricu si echipa Gemini!

Importator direct

importator direct geminii
adresa

Str. Trandafirilor 9,  Dobroesti, Ilfov